Kent u ons nog?

De lekkerste Jalebi's! 

Krokant en de perfecte verhouding tussen zoet, zout en een beetje zuur!

Wij staan elk jaar op de Milan Summer Festival te Zuiderpark Den Haag, voor de verkoop van onze mithai. Hiernaast staan we incidenteel ook wel eens op andere festivals of markten. We staan natuurlijk bekend om onze heerlijke, krokante Jalebi's en andere traditionele sweets die terplekke vers worden bereid. Op deze evenementen staan wij dan ook bekend als 'Mithai uit Enschede', aangezien wij gevestigd zijn in Enschede.

Mithai uit Enschede is een familiebedrijf, waarbij de recepten al generaties worden doorgegeven. Uiteraard kan je bij ons dan ook terecht voor de traditionele Surinaamse en Indiase sweets, just like grandma used to make!

Bestel hier onder meteen onze Jalebi!

Jalebi

€ 18,00

Jalebi

€ 18,00

Traditionele Surinaamse Krakeling oftewel cirkelvormige deeg met een zure bite dat gefrituurd is en vervolgens ondergedompeld in suikerstroop. 1 van de specialiteiten van Mithai uit Enschede en absoluut een aanrader!


Ingrediënten: tarwebloem, suiker, voedselkleurstof (e124, e102).
Gefrituurd in plantaardig olie

Indien u meer Jalebi wil bestellen of apart jalebi wil bestellen, dan kan dat natuurlijk. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Meer Jalebi? Of Jalebi bestellen voor een gelegenheid, klik dan hier.

 

Let op: door het versturen van jalebi per post bestaat de kans dat de jalebi niet meer krokant is. Jalebi blijft namelijk krokant als deze open (niet afgedekt) bewaard wordt. Jalebi bestellen en per post laten versturen is dus op eigen risico.